Belangenvereniging TU Noord viert feest en jij bent uitgenodigd!  

Dit jaar bestaat de Belangenvereniging TU Noord alweer 20 jaar. In die periode heeft de vereniging zich sterk ingezet voor onderwerpen als leefbaarheid en groen in de wijk, verkeersveiligheid en bereikbaarheid van woonwijken, verkamering, de energietransitie, de relatie met de TU en vele andere onderwerpen die van belang zijn voor onze wijk en haar bewoners.    

Terugblik en vooruitblik

Graag blikken we terug op de afgelopen 20 jaar en kijken we vooruit naar de ontwikkelingen die nu spelen in onze wijk zoals de ontwikkeling rondom de groei- en krimpambities van de TU, de bouwplannen in de ecologische zone aan de Jan de Oudeweg of de (ver)bouwplannen van Gele Scheikunde en Mijnbouwstraat 120 of Geothermie Delft. Dit doen we niet alleen met onze leden, maar alle inwoners van de wijk Wippolder zijn welkom:

We vieren ons vierde lustrum op 2 september in de Hortus Botanicus, waar om 16.00 uur een rondleiding in de tuin start. We beginnen om 17.00 uur met o.a. een presentatie vanuit de Belangenvereniging door TU Noord, tevens een korte Algemene Ledenvergadering (ALV). Na afloop hiervan proosten we met alle aanwezigen en start de borrel waar alle ruimte is om van gedachten te wisselen over onze wijk. Er is dan ook een informatiemarkt waar een aantal actuele ontwikkelingen in de wijk getoond en besproken kunnen worden.  

Zet zaterdag 2 september in je agenda en houd deze website en Facebook in de gaten. Wil je je aanmelden voor de rondleiding? Mail dan naar tunoord@gmail.com  of schrijf je in via het aanmeldformulier.

Locatie en programma
Hortus Botanicus, ingang Poortlandplein tussen 16.00 en 17.00 uur (na 17.00 uur via de ingang aan de Kanaalweg)

16.00 – 17.00 uur inloop
16:00 uur rondleiding Hortus Botanicus
Let op! In verband met een beperkt aantal plaatsen graag aanmelden voor de rondleiding
17.00 uur presentatie en vergadering Belangenvereniging TU Noord
18.00 uur borrel en informatiemarkt

Wie staat op de informatiemarkt?
– Projectontwikkelaars nieuwbouwplannen
– Duurzaam015 (initiatief voor bewoners en duurzame energie)
– Groenkracht (voor duurzaam groen en voedsel in Delft)
– Vereniging Vrienden van de Delftse Botanische Tuin
– Geothermie Delft