Lid worden

Word lid voor € 10 per jaar, per adres.  Dit doet u door dit bedrag over te maken naar ons rekeningnummer NL58INGB0003693415 t.n.v. Belangenvereniging TU Noord onder vermelding van uw naam, adres en de tekst ‘lidmaatschap TU Noord’. Daarnaast stuurt u ons een email met uw adres en telefoonnummer zodat wij onze administratie compleet hebben.

Waarom is lid worden belangrijk?

TU Noord is in 2003 opgericht en bestaat uit betrokken en actieve bewoners van de wijk Wippolder. De belangenvereniging TU Noord is onafhankelijk en ontvangt geen subsidies, dit willen wij ook in de toekomst zo houden.

Wij behartigen de belangen van alle bewoners in de Wippolder en directe omgeving. Maar wij zijn pas een echt belangrijke speler bij het behartigen van uw en onze belangen als veel bewoners lid zijn.

Het bestuur en andere actieve leden doen hun werk op vrijwillige basis en krijgen geen vergoeding. Uw bijdrage wordt gebruikt voor het organiseren van bijeenkomsten, het benaderen van sprekers, de website, informatiebulletins, publicaties en soms zelfs voor juridische procedures.

Naast het lidmaatschap, nodigen wij u van harte uit om een keer de vergadering bij te wonen of actief te worden in een werkgroep. 

Graag verwelkomen wij u als lid!

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *