Wijziging bezoekersregeling parkeren gebied F

Bericht van de gemeente Delft

Op 12 december heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om per 15 januari 2018 een nieuwe bezoekersregeling in te voeren. Hierbij wordt de bezoekersvergunning onbeperkt geldig en kunt u bezoekersuren in blokken van 200 uur kopen tot een maximum van 600 uur per jaar.

De regeling is aangepast, op basis van ervaringen van gebruikers. In de praktijk blijkt dat het merendeel van de gebruikers de bezoekersuren niet op krijgt, waardoor een overschot aan bezoekersuren ontstaat. Een ander deel van de gebruikers heeft niet genoeg aan 408 uur en heeft dus behoefte aan meer bezoekersuren. De nieuwe bezoekersregeling sluit beter aan bij de wensen van vergunninghouders.
Wat betekent dit voor u?

Parkeren Delft Gebied F

Vanaf 15 januari 2018 staat uw vergunning automatisch op onbeperkt geldig. U hoeft dus zelf geen actie te ondernemen en u kunt uw huidige uren gewoon blijven gebruiken. Raken de uren op, dan kunt u deze opwaarderen. Voorwaarde is wel dat het aantal uren onder de 60 is gekomen.
Vanaf 15 januari kunt u uw bezoekersuren opwaarderen op een andere manier dan u gewend bent. Namelijk in de web app waarmee u ook uw bezoek aanmeldt. Dat is eenvoudiger en sneller.

Meer weten?
Meer informatie over de bezoekersregeling, parkeren, verschillende parkeerproducten en tarieven vindt u op www.delft.nl/parkeren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *