Herinrichting Julianalaan-West

Woensdagavond 23 juni a.s. vindt er een bijeenkomst plaats waarin 2 alternatieve schetsen worden gepresenteerd voor de herinrichting van de straat Julianalaan-West (tussen de Jaffalaan en Michiel de Ruyterweg). De schetsen bevatten zowel een profiel als ook een voorstel voor uitwerking (materialen etc). Karakter van de avond is een inloopbijeenkomst. Mensen mogen hun voorkeuren uitspreken, maar een stemming vindt niet plaats.

De avond wordt georganiseerd door de gemeente, is vooral, maar niet uitsluitend bestemd voor aanwonenden aan de Julianalaan-west.
Lees bericht gemeente:

Op woensdagavond 23 juni is er tussen 18.00 en 21.00 uur gelegenheid om u te informeren over de plannen die de gemeente heeft met de herinrichting van de Julianalaan-West, het deel van de Julianalaan tussen de Rotterdamseweg en de Michiel de Ruyterweg. Deze inloopavond wordt gehouden in het buurthuis Onder de Schie aan de Rotterdamseweg. Tijdens deze avond zullen ontwerpers en verkeerskundigen van de gemeente uitleg geven over een aantal varianten van de nieuwe 30 km/h-inrichting en kunt u met uw vragen bij hen terecht. Uw reacties zullen een rol spelen bij de definitieve keuze en uitwerking van het ontwerp.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *