Zondag 22 mei – picknicken op de Schoemaker Plantage

Schoemaker_loodsUpdate:

Omdat de weersvoorspelling voor zondag niet picknickkleed ‘proof’ is verplaatsen wij de Delftse Picknick naar lange tafels in en om de Schoemakerloods, ingang via Schoemakerstraat 97K.

Het programma blijft onveranderd met live muziek van Rapaille, koffie van Daan, hapjes van de Griekse Olijf en een kinderactiviteit van Plukkebol.

Extra leuk! Ook Duurt van Lunchcafé Vrij is aanwezig om zijn nieuwste wijnen te laten proeven.

We maken er een gezellige middag van, ik hoop tot ziens aanstaande zondag!

Uitnodiging van de ontwikkelaar van de Schoemaker Plantage:

 

Beste buurtbewoner van Schoemaker Plantage,

logo_pspKom je picknicken as zondag?

Zoals je weet wordt de oude TNO-locatie de nieuwe woonbuurt Schoemaker Plantage. Graag willen wij het gebied meer onder de aandacht brengen van belangstellenden. Daarom organiseren wij as zondag 22 mei een picknick op het grasveld naast het oude poortwachtershuisje van TNO. Wij nodigen je graag uit om deel te nemen.

Wat is er te doen?

Praat bij met familie, vrienden, buurtbewoners, ontdek Schoemaker Plantage, laat de kinderen lekker spelen en eet lekkere hapjes (een beetje van ons of zelf meegebracht). Ondertussen geniet je van de livemuziek van Rapaille en het open podium.

Mini festival

Daan van Voldaan is erbij met zijn stoere Coffee Land Rover. Hij schenkt gratis koffie, thee en limonade met wat lekkers. Ook Yannis en Esther van de Griekse Olijf zijn er. Zij delen kleine hapjes uit én verkopen er een paar voor een vriendenprijsje.  Om het geheel nog meer sfeer te geven, hebben we Impresariaat Willem ingeschakeld om livemuziek te verzorgen. En wil je zelf je kunsten vertonen? Doen! Er is een open podium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *