Update voor Lokaal Verkeers- en Vervoersplan

De belangenvereniging TU Noord zal donderdag aanwezig zijn bij de vergadering SVR en inspreken op het onderwerp LVVP. Zie de aankondiging van de gemeente Delft:

09 mei 2011 – De commissie Spoorzone, Verkeer en Ruimte heeft in de overlegvergadering van donderdag 12 mei het Lokaal Verkeers- en Vervoersplan en het Fietsactieplan op de agenda staan. De vergadering begint aansluitend op de procedurevergadering die om 20.00 uur begint.

Het Lokaal Verkeers- en Vervoersplan 2005 – 2020 Delft Duurzaam Bereikbaar en het Fietsactieplan II Delft Fietst! zijn in 2005 door de gemeenteraad vastgesteld. De bezuinigingen maken nu een update van de plannen noodzakelijk. In een reactie op voorstellen van de commissie bij de bespreking van de project-MER Delft-Zuidoost heeft het college alternatieve verkeer- en parkeermaatregelen voorgesteld. Over deze brief en de update van het LVVP en het fietsactieplan wordt door de gemeenteraad geen besluit genomen. Fracties kunnen tijdens de raadsvergadering wel moties indienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *