Buurtinformatie over SteeOwee, het 1e jaars ontvangstweekend Bouwkunde

De faculteit Bouwkunde informeert de omwonenden goed over hun evenementen. Dit keer informatie over de SteeOwee 2011.

De 250 aankomende eerstejaars worden verwacht op vrijdag 19 augustus om 9:00 ’s ochtends op het Voorplein van de Bouwkunde faculteit. Rond het middag uur zal er een quiz op het voorplein en west terrein plaatsvinden. Vervolgens lunch op de banken bij de parkeerplaats oost. ‘s Middags staat er op het voorplein een workshop gepland. De dag wordt afgesloten met een feest in de faculteit. Dit is om 00:00 uur afgelopen en om 1:00 uur begint de daarop volgende activiteit en zullen alle aankomend studenten weg zijn. Op zaterdag ochtend zullen ze rond 9:00 uur ontbijten bij de banken van het Ketelhuis, aan het Zuidplantsoen. Hierna vertrekken de aankomend studenten naar Rotterdam en zullen ze de rest van de dag niet meer in de omgeving van Bouwkunde zijn.

Op zondag wordt er gebruncht vanaf 11:00 uur op het Oostelijke parkeerterrein hierbij draaien ze achtergrond muziek. Deze dag eindigt rond 14:00 uur.

Uiteraard zullen wij de overlast zoveel al mogelijk proberen te beperken. Indien u echter toch hinder of problemen ondervind kunt u altijd bellen naar het contactnummer van de afdeling FMVG Bouwkunde via telefoonnummer  015-2784261.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *