Bewonersavond Breed Welzijn Delft

De gemeente organiseert op 25 maart een bewonersavond in de wijk Wippolder. Lees hier de uitnodiging van de Wijkcoördinator Wippolder.

Beste Wijkbewoner,

Wippolder is een wijk die bestaat uit veel actieve wijkbewoners en bewonersorganisaties. Ieder zet zich op zijn eigen manier in en allen vol overgave. Graag willen wij de bewonersparticipatie in de wijk nog meer stimuleren door een avond te organiseren waarbinnen actieve wijkbewoners en bewonersorganisaties elkaar beter kunnen leren kennen, geïnspireerd raken of bijvoorbeeld nieuwe ideeën krijgen.

In dit kader willen wij u graag uitnodigen om op 25 maart vanaf 19:30 uur deel te nemen aan de bewoners bijeenkomst (Inloop vanaf 19:00 uur). De bijeenkomst vindt plaats in het wijkcentrum aan de Professor Krausstraat 50 en zal uiterlijk tot 22:00 uur duren.

De avond wordt een avond waarin iedereen actief mee zal gaan doen. Er worden diverse thema’s behandeld waarover u met elkaar in discussie gaat. Dit gebeurd op een manier waarbij u met diverse mensen in contact komt waar u het gesprek mee aangaat.

Als je elkaar eenmaal kent, kun je eens kijken of er samen misschien meer bereikt kan worden in de wijk: Twee weten er meer dan één!

Speciaal voor deze avond hebben wij de nieuwe inspecteur openbare ruimte Marko Koppejan uitgenodigd. Hij is er ook om kennis met u te komen maken en vragen te beantwoorden.

Om u voor te kunnen stellen lijkt het ons leuk dat u iets meeneemt waarmee u dat kan doen. Denk aan bijvoorbeeld folders, visitekaartjes, nieuwsbrieven of bijvoorbeeld kranten artikelen.  Mochten er naast u nog andere mensen zijn die deze avond leuk vinden om bij te wonen dan is diegene ook van harte uitgenodigd.

Graag horen wij uiterlijk 19 maart of u bij deze avond aanwezig kan zijn. U kunt ons bereiken op a.mientjes@breedwelzijndelft.nl of 06-24220146

Wij kijken uit naar een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,

Alfons Mientjes

Wijkopbouwwerker Wippolder

En

Miriam Wardenaar

Wijkcoördinator Wippolder

http://www.breedwelzijndelft.nl
—————————————————————————————–
E-mail: a.mientjes@breedwelzijndelft.nl
Wijkcentrum Wippolder
Prof. Krausstraat 50        Tel:    06-24220146 of 015–2570408
2628 JN Delft                  Fax:   015–2852478
—————————————————————————————–

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *